Falkenbergs Falconers

Race:  Human
Coach:  Jan A
Description

 
Falkenbergs Falconers team badge
Bulletin board from the coach
June 19th, 2018 - old news
Varför gick Falken över planen?
För att göra touchdowns! Och de har det gjorts! Totalt 81 stycken på 36 spelade matcher. Men vad mer har hänt under falkarnas färd över planen? Utav de tolv tappra falkarna som gav sig in i TLoEG har åtta stycken klarat sig hela färden. Många känner till Majken Alfredsson som satt skräcken i motståndet och Lars-Erik Pettersson som varit falkarnas playmaker sedan dag 1. Tapprast av de tappra är nog Kjell "Kött-Kjell" Dal som trotts sina trötta ben klampat på och inte gett upp trots invändningar att de kanske var dags att hänga av sig spikdojorna. Dock klarade inte alla av färden, Lars Larsson som överlvede en 16 turns lång brottningsmatch mot Anamalech vart snöpligt huggen i ryggen då fulspelande Meinrad the Resolute satte knogjärnet i nacken på Lars Larsson under det trevliga människoderbyt på Falcon Arena. Lars Larsson son Lars Larsson Jr. försökte axla manteln som sin far lämnat efter sig, men som efter redraften insåg att blood bowl var läskigare än man kunde tro. Lars Larsson sonson Lars Larsson Babyboi är dock inte rädd och kommer upprättehålla familjetraditionen att tävla för Falkarna och ser fram emot kommande säsonger.

Nu med guldyra så är det lätt att glömma det inte alltid så lätt att spela hos falkarna. Under Korpen 4 var fansen tveksamma om falkarna hade vad som krävdes, med tanke på att de förlorade matcher som Falkenbergs Falconers - Ferlangen Amazing Bears (Korpen 4, Mars) & Dirty Dribblers - Falkenbergs Falconers (Korpen 4, Maj). De lärde sig av sina misstag och såg varje kommande match som om att det vore final. Detta kan ligga grund till falkarnas något burdusa aggerande på plan, där minsta tillstymmelse till hopp skulle stampas ner hårt och skoningslöst. Under säsong 14 hann falkarna med att stampa in 16 skador, oftast överkomliga men Loniathar hade inte turen på sin sida.

Falkarnas målrikaste match var mot Falkenbergs Falconers - Hotheads (Season 14, Vecka 12-13) och deras köttigaste var mot Bellhaven Bloodknights - Falkenbergs Falconers (Season 14, Semifinal).

För framtiden hoppas falkarna på att vinna någon av de kommande Chaos Cupsen då de känner att de fått vilat klart. Kent-Klas-Göran har dock ett lite mer blygsamt mål satt för sig själv; han hoppas på att kanske få göra sin första casualty i match 37 då hans två "casualties" hitills har inträffat när någo försökt smälla till honom då han inte har vetat om det.
- Jan A
 
 
 
Tournaments played:
Korpen 3, Korpen 4, Season 13, Season 14
Trophies won:
Championship: Season 14
Korpen: Korpen 3, Korpen 4

  

 x2 
go to previous page
First place Season 15
 
Second place Season 15
 
Third place Season 15
 
Best Stunty Season 15
 

 
Latest bulletins:
Rostiga Rollmodeller
Det var en gång...
Historien on Rostiga Rollmodeller ...
Latest matches:
Season 16, Vecka 2 - 3
  4    Gyttjevrålarna
  0    Team Ulp
Season 16, Vecka 2 - 3
  1    Brunnsbo Rams
  2    Nekromantiska Rosor

Korpen 8, Januari
  2    Vildvuxet Ogräs
  0    Mean Bay Ratpack

Season 16, Vecka 2 - 3
  2    Sore Score Unt.
  0    Autumn Poets
Season 16, Vecka 2 - 3
  2    Mousillon Corrupt...
  1    Hotheads
Season 16, Vecka 2 - 3
  1    Linnéstadens Lejon
  2    Prima Morte
Season 16, Vecka 2 - 3
  2    Scotlands Sadisti...
  0    Rostiga Rollmodel...

Korpen 8, Januari
  3    Feskits Roving Ma...
  2    Vempire Strikes B...

Korpen 7, December
  3    Mousillon Corrupt...
  0    Vempire Strikes B...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League